Teminė švenčių atributika

Vaikų gimtadieniai – viena iš svarbiausių švenčių Jūsų mažyliui. Atėjo toks laikas kuomet torto, žvakučių ir vaikiško šampano įspūdingam gimtadieniui nebeužtenka, todėl tėvai kasmet masto ką tokio sugalvoti, kas nustebintų mažuosius šventės dalyvius. Teminiai gimtadieniai yra puikus sprendimas, nes kasmet galima rinktis vis kitą temą, o ji jau padiktuoja kokios bus dekoracijos ir papildoma veikla.

Vaikams svarbiausia įspūdinga aplinka ir užsiėmimai. Norint surengti nepamirštamą šventę reikia pasirūpinti įvairiomis dekoracijomis: servetėlėmis, balionais, girliandomis, gėrimų etiketėmis, saldainiais, maisto smeigtukais, stalo kortelėmis ir kitais papuošimais.

Mes siūlome įvairią teminę atributiką, kuri padarys jūsų šventę spalvingesnę.

Pakvietimai.
Pakvietimai labai svarbūs, jie turi būti informatyvūs ir atspindėti vakarėlio temą. Nuo pakvietimo prasideda nuotaikos kūrimas. Galite nurodyti ir aprangos reikalavimus, bus daug smagiau jei visi šventės dalyviai atitiks gimtadienio temą.
Siūlome dviejų tipų pakvietimus:
1. Atviruko tipo. Juos galima atspausdinti ir išdalinti draugams, arba išsiųsti e-paštu.
2. Sulenkiami kvietimai.

Atviruko tipo kvietimas

Sulenkiamas kvietimas
Pakvietimai gaminami pagal individualius užsakymus. Pavyzdžius ir kainas rasite čia.


Šventinė girlianda.
Šventinė girlianda gali tapti pagrindiniu šventės akcentu, kuris pasitinka jubiliatą vos jam įžengus pro duris. Joje gali būti užrašytas jubiliato vardas ir metų skaičius, gimtadienio šūkis, palinkėjimas. Jos naudojamos šventės vietai, stalui papuošti arba kaip fotosesijos dekoracija.

Girliandos gaminamos įvairių spalvų ir dydžių.

Didelė girlianda: 



Girliandą galima kabinti 2 būdais:
1. Skylamušiu išmušti po dvi skylutes kiekvieno lapelio viršuje ir suverti ant juosteles. Tokią girliandą galima pakabinti ant sienos, prisegti prie staltiesės ar kitaip dekoruoti kambarį.
2.Prie kiekvieno lapelio pritvirtinti medinius pagaliukus ir juos susmeigti žemę. Gausis puiki šventinė kiemo dekoracija.

Maža girlianda:

Dažniausiai ji naudojama tortui papuošti, bet ją galima panaudoti bet kur.



Šventinių girliandų pavyzdžius ir kainas rasite čia.

Etiketės ant butelių







Saldainių, šokoladukų popierėliai






Stalo kortelės
Ant jų galite užrašyti vardus arba pvz "Skanaus" ir padėti prie maisto, gerimų.


Maisto smeigtukai
Smeigtukai būna atspausdinti ant storo popieriaus. Juos reikia patiems išsikirpti ir iš kitos pusės priklijuoti dantų  krapštuką.
 


Lauknešėliai svečiams. 
Vis daugiau ir pas mus populiarėja idėja ne tik gauti dovanų per gimtadienį, bet ir apdovanoti savo svečius mielomis smulkmenomis, kurios visada primins apie puikiai praleistą laiką. Lauknešėliai neretai tampa ir puikiu dekoracijų elementu.

Siūlome štai tokias atminimo dovanėles svečiams. 
 
 Į maišiuką reikia tik įpilti spalvotų saldainiukų ir prisegti kortelė.




Jau pagamintą teminę šventinę atributiką galite įsigyti e-parduotuvėje atributikasventei.lt
Personalizuotos teminės atributikos rinkiniai čia.