Vestuvių laikraštis

Vestuvių laikraštį dažniausiai ruošia piršliai arba patys jaunieji, tačiau juo gali pasirūpinti ir kiti vestuvių dalyviai.

Vestuvių laikraštuke gali būti įvairi humoristinio pobūdžio informacija, tokia kaip patarimai jauniesiems, vestuvių taisyklės, horoskopai, skelbimai ir pan. 

Tačiau žymiai įdomesni laikraštukai būna tuomet, kai juose gausu asmeninės informacijos, prisiminimų, sveikinimų  ir nuotraukų.
Per vestuves susitinka dvi skirtingos giminės, kurios viena apie kitą nelabai daug ir žino J Visiems svečiams būtų įdomu sužinoti kur jaunoji ir jaunasis gimė, kur augo, kokie jų pomėgiai, kokių svajonių turėjo vaikystėje ir dabar, kuo norėjo tapti, kur mokėsi, kas jų tėvai ir pan.  
Iš tėvų, draugų, giminių galima paimti interviu, tegul jie pasidalina prisiminimais, gal buvo įvykęs koks nors juokingas įvykis. Prieš vestuves sužadėtiniams duokite atsakyti į tuos pačius klausimus, kad patikrintumėte, kaip gerai jie vienas kitą pažįsta, ar tomis pačiomis svajonėmis gyvena. Klausimų atsakymus paskelbkite laikraštuke.
 Viską rekomenduojama gausiai iliustruoti nuotraukomis (nepamirškite vaikystės nuotraukų) ir papildyti šmaikščiais komentarais. 


Visus vestuvių laikraštukų pavyzdžius galite peržiūrėti čia