Nutrinami loterijos bilietai - krikštynų, vestuvių ar kitos šventės žaidimas



 


Kiekvienos šventės metu  organizatoriams kyla klausimas: Kuo užimti svečius?, Kokius žaidimus žaisti, kad būtų linksma tiek suaugusiems, tiek ir vaikams?. Siūlome jums šių metų NAUJIENĄ LOTERIJOS BILIETUS !!!
Išbandykite individualiai gaminamus loterijos bilietus. Šiuos bilietus galite padovanoti kiekvienam svečiui arba įteikti juos tik tiems, kurie įvykdė kokią nors užduotį, atsakė į viktorinos klausimus, pasakė tostą ir pan.
Ne visi bilietai būna laimingi, todėl bus smagu pasižiūrėti, kam nusišypsojo sėkmė ir kokį prizą laimėjo. Jeigu sugalvosite šmaikščius prizus, žaidimas bus dar smagesnis.

Vestuvių loterijos bilietai gali būti naudojami, kaip prizai įvairių žaidimų metu.  Kiekvieno vestuvių žaidimo laimėtojui padovanokite loterijos bilietą, o jį nutrynus sužinos laimėjo prizą ar ne. Iš anksto paruoškite dėžę ar maišą įvairių smulkių dovanėlių ir laimingo bilieto savininkui leiskite išsitraukti iš maišo dovanėlę. Dažniausiai yra daroma dalis laimingų, dalis nelaimingų bilietų.
Kitas vestuvių loterijos variantas būtų toks, kai po nutrinamu sluoksniu iš karto yra parašomas prizas. Sugalvokite įvairių nematerialių prizų ir atsiųskite jų sąrašą. Pagaminsime individualius nutrinamus loterijos bilietus.  Tokį loterijos bilietą gali gauti kiekvienas svečias.

Prizai galėtų būti pvz tokie:
Piršlio bučinys į dešinį žandelį.
10-ties kartų pakilnojimas.
Jūsų antrosios pusės šypsena.
Jaunosios bučinys į lūpas.
Jaunojo apkabinimas.
Galimybė šiąnakt šokti iki nukritimo.
Nubėgimas iki alaus baro ir atgal.
3 Jaunosios komplimentai.
Galimybė perduoti linkėjimus mamai.
Šokis su piršliene.
 
Jeigu svečių yra labai daug, tai kiekvienam laimingą bilietą būtų sunku paruošti, todėl galite daryti pvz tik tris laimingus bilietus, bet jau su vertingesniais prizais.
Prizų pasiūlymai:
Bilietai į kino teatrą
Pasivažinėjimas kartingais
Apsilankymas vandens parke
Kiti bilietai būtų su užrašu "Sėkmė slepiasi kitur".



Krikštynų metu didelę dalį svečių sudaro vaikai, o juos norisi kažkuo užimti. Sugalvokite jiems įvairių žaidimų, klausimų viktoriną. Laimėtojams padovanokite po nutrinamą krikštynų loterijos bilietą, kuriame yra po tris nutrinamus sluoksnius. 

Jeigu po jais esantys paveiksliukai sutampa, tuomet bilietas yra laimingas. Leiskite laimėtojams nemačiomis iš dėžės ar maišo traukti prizą. Maišą su smulkiomis dovanėlėmis reikia pasiruošti iš anksto. Jame gali būti tokie prizai kaip: Saldainiai, sausainiai, obuolys, muilo burbulai, vėjo malūnėlis, pieštukas, tušinukas, trintukas ir pan.






Galima paruošti momentinės loterijos bilietus, kuriuos iš karto bus įvardinti prizai. Prizai šmaikštūs, todėl suteiks daug smagių akimirkų svečiams. Prizų sąrašą suderinamas individualiai.
Prizų pavyzdžiai:
1. KELIONĖ – koks nors kelionių agentūros reklaminis lankstinukas
2. SKALBIMO MAŠINA – ūkiškas muilas
3. MUZIKINIS CENTRAS – barškutis
4. PATALYNĖS KOMPLEKTAS – palutė
5. NAMŲ KINAS - vaikiška knygelė
6. MIKSERIS – vaikiškas buteliukas  

Taip pat po kiekvienu nutrinamu sluoksniu galima įdėti paveiksliuką, kuris bus prizo užuomina.
Pvz.
1. Perlų karolių paveiksliukas, o prizas riestainiai suverti ant virvutės.
2. Š
viečiančios lemputės paveiksliukas, o  prizas žvakė.
3. Gyvatė - prizas guminukai gyvačiukai
4. Meškiukas - prizas guminukai meškiukai

Ant loterijos bilieto galima parašyti koks prizas laimėtas. O jeigu bilietas nelaimingas tai randamas užrašas Bandykite dar kartą“ arba Sėkmė slepiasi kitur.


Šiuos loterijos bilietus galima naudoti ir įvairių įmonės vakarėlių metu. Darbuotojai tikrai apsidžiaugs laimėję apmokamą laisvadienį arba galimybę visą savaitę dirbti valanda trumpiau 😊





Nustebinkite artimuosius ir kolegas per didžiąsias šventes įteikdami jiems Kalėdinės loterijos bilietus
Įteikite kalėdines dovanas originaliai. Paruoškite neutralias dovanas tinkamas jaukioms, šiltoms, įdomioms, žaismingoms ir pan. Kalėdoms. Tegul Kalėdų senelis atneša tik loterijos bilietus, kuriuose bus įvardinta dovana, o ją įteikite vėliau kai loterijos bilietai bus nutrinti :)




 Kiekvienas krikštynų, vestuvių ar bet kokios kitos šventės loterijos bilietas yra ruošiamas individualiai, todėl jo dizainą galima pritaikyti prie jūsų šventės temos. Nelaimingų loterijos bilietų skaičius derinamas individualiai. 

Dėl loterijos bilietų gamybos kreipkite e-paštu info@atributikasventei.lt
Užsakymas paruošiamas maždaug per 3-5 dienas. Vasaros metu užsakymo įvykdymas gali užtrukti ilgiau.